Lesbisk forførelse sex noveller dk

"Lesbisk forførelse sex noveller dk"

lesbisk forførelse sex noveller dk

En af glæderne ved arbejdet var de unge medhjælpere, der hele tiden var i huset. Børnehaven er ret stor, og der var brug for mange vikarer. Vi er et par begge på 40 år som de sidste par år har leget med erotisk dominans.

Det er fredag eftermiddag og vi har begge lidt uro i maven og det er ku fordi vi nu Vi har altid haft en dejlig drøm om to kvinder der legede sammen seksuelt. Det skulle gerne være sådan at jeg kunne være med, men det var ikke det endelige mål. Denne jul fik vi vore højeste Blev du gravid og er det en rigtig historie. Er det en rigtig historie? Indsend novelle Kontakt os. Sex med konens kusine Naboens kone Samlet op i baren Sex med kærestens veninde Sex i London Sexhistorien Hans øjne var fulde af håb Sexnovelle — af med tøjet Drømmer om pik i denne sexhistorie Min liderlige sexhistorie Sexnovelle om min strenge hersker.

Alle i kategori "lesbisk". Forført af en kvinde — sexnovelle Denne sexnovelle er fra det virkelige liv. Oprettet august 12, 0. Min nye arbejdskammerat Jeg er netop startet på et nyt job i en støre dansk elektronikkoncern, og min sexfantasi handler om en af mine nye arbejdskammerater, en lækker kvinde i års alderen, som vi kan kalde Anne Marie. Oprettet maj 9, 0. Min liderlige lærerinde Jeg hedder Pia og er lige blevet femten år. Oprettet maj 6, 0. Skolepigerne At der kan opstå problemer, når en mand flytter sammen med en kvinde, som har en køn datter, har vi før læst om og det har været interessant at høre om andres erfaringer i den retning.

En sommerdag Det var drøn hedt, på trods af klokken kun var otte om morgenen. Sex i bilen En solrig og varm mandag morgen i slutningen af juni forlod hun deres hus i deres Stationcar. Skolepigerne At der kan opstå problemer, når en mand flytter sammen med en kvinde, som har en køn datter, har vi før læst om i de grå sider Det har været interessant at høre om andres erfaringer i Oprettet maj 3, 0.

En tøs på 17 Da jeg læste, var jeg tilkaldevikar i en børnehave. Oprettet maj 1, 0. SM Lege Vi er et par begge på 40 år som de sidste par år har leget med erotisk dominans. Oprettet april 19, 0.

Blide bindelege Vi har altid haft en dejlig drøm om to kvinder der legede sammen seksuelt. Oprettet april 8, 0.

Oprettet april 7, 0. Oprettet april 6, 0. Oprettet april 5, 0. Oprettet marts 1, 0. Her er et udpluk:. En teenagepiges første skedeorgasme Hed sex i solnedgangen Kammas liderlige dag.

Voldtægt i krattet En pige voldtages og misbruges. Skrevet af  Kaptajn Bligh. Blafferpigen del 2   En velskrevet voldtægtsfantasi, fra pigens synsvinkel. Mia 15 år   Om teenagepigen Mia, som udnyttes af to fyre til en fest.

Mia til afhøring hvor Mia har anmeldt voldtægten til politiet, og udnyttes seksuelt af den politimand som skal afhøre hende.

Incest mellem far og søn, samt brødre. Norsk sexhistorie, men værd at læse. Hvis du er til det mere forbudte og meget unge piger, så skal du læse serien om den frække lillepige Heidi og Min oplevelse med Ullas datter. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Kontakt Regler Skriveskuret Hyggesnak.

Indsend novelle Vælg kategori Alm. Menu Indsend novelle Vælg kategori -Alm. De bedste noveller og forfattere — Vinderne er fundet. Incest, dyresex, BDSM og … Så er det tid til månedens resume af de frække gratis sexhistorier vi har fået indsendt i månedens løb.

Læserne og redaktionen anbefaler: Trekantsex Fræk novelle om en hed trekant mellem to piger og en mand, leveret af den altid leveringsdygtige Sexy Satan: Analsex Hun var ung, smuk og fræk som bare en fræk erotisk novelle, om en meget fræk og liderlig ung pige, som bl.

Dyresex  Tæt på at blive opdaget En ung mands første fisse, er kofisse. Feelgood erotiske noveller Vanillasex behøver ikke være kedeligt! Her er et udpluk: En teenagepiges første skedeorgasme Hed sex i solnedgangen Kammas liderlige dag   Voldtægtshistorier Voldtægt i krattet En pige voldtages og misbruges.

Skrevet af  Kaptajn Bligh Blafferpigen del 2   En velskrevet voldtægtsfantasi, fra pigens synsvinkel. Sexnoveller om udnyttelse Mia 15 år   Om teenagepigen Mia, som udnyttes af to fyre til en fest. Hvis du er til det mere forbudte og meget unge piger, så skal du læse serien om den frække lillepige Heidi og Min oplevelse med Ullas datter   Som sagt: Send kommentar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

.

Author Published