Sex med store bryster erotiske sexhistorier

sex med store bryster erotiske sexhistorier

Regelmæssig kone, regelmæssigt arbejde, regelmæssig fyr. Og nu kommer han ud på altanen, hendes forudsigelige bagsidemand, splitternøgen og med en smøg i munden. Bliver stående i opholdet mellem planterne, så hun ikke går glip af så meget som en centimeter af hans betydelige fysiognomi. Kaffen begynder at gurgle, og de hilser på hinanden fra hver sin side af baggården, som de altid gør: Det her foregår ikke.

Hun slipper kontakten, kortvarigt, indimellem, åbner køleskabet, tager smør ud, skærer brød, drikker et glas vand. Indimellem får han sit blik: Hendes bevægelser er langsomme i dag.

Varmen gør hende langsom og tung og slap og dvask. Den åbner hendes porer mod verden. Og han står der, som han altid gør om sommeren, og ryger en smøg i sit adamskostume, alting i skønneste orden. Om vinteren ændres hans rutiner. Så optræder han bag vinduesglasset og stiller sig op på en kasse, så han er sikker på, at hun får hele hans vidunderlige storhed med. Selv ændrer hun ikke sine rutiner i denne uforanderlige lejlighed. Hun optræder hver morgen i køkkenet iført trusser og bh, om det er sommer eller vinter.

Hun hælder kaffe op, puster til den og skotter til ham. Han kigger ufravendt på hende som altid; han har næsten røget færdig og rettet sig op. Hans pik er stadig slatten, men den rører på sig, som om den samlede sig sammen til noget stort. Hun nipper til kaffen og sætter koppen fra sig, så hun kan komme til at løsne bh'en. Hun tager den langsomt af, som om selve det at tage den af var luksuriøs nydelse.

Det er noget, de begge forventer, langsomheden. De har øjenkontakt, mens hun hægter den af og læner sig forover, som om hun strakte sig ud mod ham og bød sig til. Så graciøst som muligt kommer hun fri af den og holder den foran sine bryster, som for at vise, at dette gør hende lidt forlegen, lidt genert. Nu kan hun se, at hans pik er hård og på vej op, og mens hun lader bh'en, langsomt, langsomt, kravle ned ad maven, kravler hans pik den anden vej.

Hans mave er dækket af pik, hendes af denne fine film af sved. Hun smider bh'en på gulvet. Han kan ikke være gammel med så megen saft og kraft i lemmet, tænker hun kælent og vender sig fra side til side, så han kan beundre hende og hendes bryster fra alle vinkler.

Pæn krop, vidunderligt nøgent ansigt med sorte øjne, hvis mindste glimt og vink hun fanger, selv på denne afstand. De borer sig ind i hende tværs gennem baggårdens flimrende morgenlys. Hans hånd glider op og ned ad pikken, mens han stirrer på hende, der nu vender sig om, så han kan se hendes flotte, brune ryg.

Hun vender front mod ham igen, strutter og smiler, bruger alle de stripperklicheer, hun kender: Kærtegner sin krop, ælter sine bryster, kaster hovedet tilbage i nydelse, nydelse, ja, hun elsker det her. Hun elsker, at han elsker at kigge på hende, og mærker noget, der ligner skuffelse, da han bukker sig sammen om sig selv og gøder sine blomster med udsondringen.

Det er bare noget, hun siger, når hun er sur og skuffet. Hun bliver altid lidt sur og skuffet bagefter. Nedladende er godt, når man er lidt sur og skuffet. Hun nyder det, mens det står på, men er sur og skuffet bagefter. Hun er ikke lavet til at gøre som han.

Hun er tværtimod biologisk prædestineret til at spidde sig på denne mand. Derfor fører planlagt sex til mere sex. Men det er ikke hans game. Han vil kun have sin pik beundret, og det er hermed gjort. Hun vil også beundres, og det er hermed også gjort. Det er bare ikke nok. Han er væk nu. Han har fået det, han kom for, og hun er sur og skuffet. Hun putter mælk og to sukkerknalder i kaffen.

Det plejer at hjælpe. Sukker jager surhed væk. Hun tager en tredje. De har opført denne forestilling en hel vinter, et helt forår, og nu, hvor sommeren snart er forbi, gør de det stadig. Hun har skam mødt ham i nabobutikkerne mange gange. Inde hos kineserne, nede i kiosken, inde hos grøntsagsaraberen, hvor hun gjorde et stort nummer ud af at beføle auberginerne, mens hun skottede til ham ud ad øjenkrogen og forgæves forsøgte at gøre sig forståelig på kropssprog: Lad mig røre ved den denne gang; lad mig sætte mig på den.

Men han tog bare et glas med karrypasta ned fra hylden og gik hen til kassen og betalte. Og drev hende igen til vanvid. Hun er med på den med at ikke-se hinanden, men derfor kan man jo godt føre en slags samtale på helt almindeligt kropssprog.

Hun vender sig irriteret fra køkkenvinduet og går ind og får tøj på. Ud af hovedet med ham. Der er ting, der skal gøres. Hun skal faktisk købe auberginer nu og se at komme til Tisvilde. Bitten og Thea vil lave persisk auberginesalat i sommerhuset, og hun skal levere sine bedste Vesterbroingredienser og dermed gøre deres tøseaften til en kulinarisk uforglemmelig oplevelse.

Snart står hun med weekendtasken og en kæmpepose fuld af kæmpeauberginer ved det store, forgrenede vejkryds ved Bellahøj. Det er alt for besværligt at komme til Tisvilde med tog, og bil har hun ingen af, så her står hun igen med tommelfingeren fremme.

Det er altid mænd, der tager hende op, og de vil alle sammen knalde. Når de bliver ubehagelige, og det er kun sket et par enkelte gange, har hun et par tricks og en effektiv lille tingest i tasken. Det er lettest om sommeren, især i shorts — silende regn er det værste.

De vil ikke have deres bil til at lugte af våd hund, og de gider ikke kæmpe med alt det regntøj. Men solen skinner i dag, hun sveder og hendes ben er flotte og brune. Hun har knap nok stukket tommelfingeren ud, før en sort Golf standser. Hun når at sætte sig ind, inden hun genkender ham. Og ja, så heldig kan man være — efter en lang, lang vinter; omsider.

De lader som ingenting. Det er sådan, det skal være. Han spørger, hvor hun skal hen, og da han hører, hun skal til Tisvilde, kalder han hende heldig. Hun kigger på sine lår og elsker dem. Mens hun gør det, er hun fuldt ud i stand til at lade blikket rage på hans krop. Hans mundvige smiler en anelse. Han holder blikket på vejen. Hele tiden føles det, som om der udgår noget voldsomt fra ham, noget elektromagnetisk, noget hypnotisk, nogle hormoner, der er så store, at man burde kunne se dem.

Det er, som om han tigger hende om at lægge hånden på hans lår, og så alligevel ikke: Han kører jo bil: Kigger ligeud og siger ikke ord; overhaler behændigt langsommere biler med en gennemsnitshastighed på Hun herser med sin arm nu.

Med bestemte bevægelser smurte han cremen ud på mine bryster, mens han klemte de strittende vorter. Jeg stødte underlivet op mod ham, og … Continue reading ». I henhold til EU-regler oplyser voksenbasen. Der gemmes ingen personlige oplysninger i disse cookies. Hjem » Sexhistorier - Erotiske noveller » Tema » Store bryster.

Hans blonde veninde voksenbasen. Hun havde en lidt gammeldags in… læs mere. Sandra — min teenage svigerinde voksenbasen. Jeg var taget alene ind til den og der var ikke vildt mange da der… læs mere. Jeg stødte underlivet op mod ham, og … Continue reading » læs mere. QR-kode for denne artikel. Mest populære Tag Cloud. Cookie-politik I henhold til EU-regler oplyser voksenbasen.

...

Sex med store bryster erotiske sexhistorier

Det var tydeligt at hun ikke havde BH på. De store bryster hang frit under kitlen. Moster sagde godmorgen, og gav mig et let kys på kinden, hvorved hendes bryster kom helt ned og hvile på mit bryst. Moster sagde at vi skulle i butikken om 20 min.

Jeg nød at mærke de store bløde bryster, der gled let nedover min mave, da hun rejste sig op for at gå. Så snart hun var ude af døren, greb jeg trusserne på gulvet og tog dem op til mit ansigt, så jeg kunne indsnuse de frække dufte igen.

Jeg lå og gned min pik, medens jeg ventede på at høre lydene fra toilettet. Pludselig hørte jeg en kraftig rislende lyd fra min mosters tis. Jeg følte hvordan min pik voksede i min hånd.

En kildrende fornemmelse bredte sig i min krop. Da jeg hørte de sidste afsluttende klukkelyde fra min mosters toiletbesøg, kunne jeg ikke holde mig længere. Duften fra trusserne og lyden af rislende tis fik min udløsning til at komme næsten uden at jeg rørte min pik.

Jeg følte mig igen lidt flov over min reaktion, og skyndte mig på toilettet og gjorde mig klar til at gå med i butikken. Det skulle vise sig at blive en dag med mange nye oplevelser. Hele formiddagen gik jeg sammen med min onkel, og havde det sjovt med at ekspedere kunder i den gamle købmandsbutik.

Butikken er ikke særlig stor, men til gengæld er der et stort loft, der fungerer som lager. Min onkel ved at jeg synes det er sjovt at komme op på lageret, med alle de spændende varer i kasser og sække. Det var blevet en del af mit job at hente nye varer, når nogle af hylderne i butikken var ved at være tomme. På et tidspunkt, hvor jeg var ude på loftet, for at hente mel og sukker til butikken, hørte jeg skridt på trappen.

Min moster kom op af trappen. Hun så mig ikke, men gik direkte ind på det lille toilet i hjørnet af loftet. Jeg vidste at der var masser af huller og sprækker i den gamle bræddevæg omkring toilettet, og kunne ikke lade være med at liste hen og kigge ind gennem en stor sprække lige ud for toiletsædet. Min moster var som sagt en stor og frodig kvinde, og jeg nåede lige at komme i stilling bag min sprække i væggen, inden hun løftede op i sin store løse kittel, og blottede en stor hvid røv foran mig.

Siden hun vækkede mig i morges havde jeg vidst at hun ikke havde BH på, nu kunne jeg se at hun heller ikke havde trusser på under kitlen. Hun trak langsomt kitlen op omkring hofterne, og stak sin store runde røv lidt bagud. I stedet for at sætte sig på brættet, blev hun stående med spredte ben og røven lidt hævet over brættet, og gav sig til at tisse. Hele hendes store behårede kusse og røv var blottet.

De krøllede mørke kussehår fortsatte helt om forbi røvhullet. Fra mit skjul bag væggen kunne jeg tydeligt se hvordan de gyldne dråber sprøjtede ud mellem hendes let spredte skamlæber. Min moster tissede i lang tid, men lige som strålen begyndte at aftage i styrke, kunne jeg se en finger komme glidende ned til den blottede kusse. Hun spredte sine skamlæber helt ud med to fingre, så hele hendes lyserøde indre blev blottet for mig.

Med små bløde bevægelser begyndte hun at gnide sig selv i den våde kusse, medens der stadig kom små strint af tis ud imellem skamlæberne. Først var bevægelserne meget stille og forsigtigt, men efterhånden blev de mere faste og målrettede. Jeg sad i mit skjul, på en melsæk bag den tynde bræddevæg, og havde svært ved at styre mine egne lyster.

Jeg fik, med lidt besvær, lirket mine bukser ned om knæene, og gav mig til at gnide på min stive pik, mens jeg igennem sprækken i væggen, kunne følge med i min frodige mosters lille hyggepause. Jeg kan tydeligt se hvordan hun nu har begge hænder nede imellem de fyldige lår. Med den ene hånd gnider hun rundt omkring toppen af skamlæberne, medens hun med den anden hånd lader en finger køre ind og ud af sit fissehul.

Jeg kan høre små smaskelyde når hun kører fingeren rundt i kussen, blandet med lyden fra hendes hurtigere og hurtigere vejrtrækning. Selv duften af våd kusse er begyndt at trænge igennem sprækkerne i væggen, og jeg indsnuser begærligt den krydrede duft fra hendes åbne kusse. Jeg kan tydeligt se hvordan hendes skamlæber begynder at glinse af fissesaft og hendes store lyserøde klit titter frem mellem hendes gnidende fingre, og ind imellem kan jeg se hvordan hendes anden hånd, glider fra den våde fisse, videre ned imellem de runde lår, og helt ned til det lille stramme røvhul, som er lige ud for mit hul i væggen.

De første par gange den våde finger kommer tæt på røvhullet, er det kun i lette glidende bevægelser, men efterhånden begynder hun at lade pegefingeren glide lidt ind i det stramme røvhul.

Længere og længere ind i hullet for hver gang, og efter at hun et par gange har haft fingeren helt i bund i den store runde røv, kan jeg se at hun begyndte at sitre i hele underlivet. Jeg tror min moster får en kort, hektisk orgasme, medens hun har fingeren oppe i sit røvhul. Det er det frækkeste jeg nogensinde har set. Jeg sidder med øjnene klæbet til det lille kighul. Min pik er efterhånden blevet så stor og stiv at det nærmest gør ondt, og lige som jeg skal til at sprøjte ud over de melsække, som jeg sidder på, kommer jeg til at sparke til en stor stak tomme papkasse, så de vælter ud over gulvet.

Jeg kunne se på min mosters reaktion, at hun havde hørt lyden. Jeg forsøgt at ligge helt stille. Min pik stod stadig dunkende og sprøjteklar, men jeg turde ikke bevæge hånden, der ellers havde gnedet lystigt på pikken. Min mosters røv forsvandt fra min udsigt, og inden jeg kunne nå at gøre noget, stod hun foran mig og kiggede på mig. Jeg var frygtelig flov over at blive afsløret i at lure på min moster. Hun lød både vred og overrasket. Hun trådte helt hen til mig, og fik først nu øje på min stadig stive pik, som jeg holdt i hånden.

Pludseligt kunne jeg se at hun ikke kun var vred over at jeg havde beluret hende på toilettet. Hendes vrede udtryk forvandlede sig til et stort smil. Hun tager et skridt frem mod mig, og får et lidt frækt udtryk i øjnene, og spørger om sådan en ung mand som jeg kan lide at kigge på store damer der tisser, og før jeg rigtig ved hvad der foregår, har hun sat sig ned foran mig, og tager fat i min pik, som hun nu giver sig til at undersøge.

Er den blevet så stiv af at lure på min bare røv? Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hendes bløde fingre gnide kærtegnende op og ned af min pik. Hun sidder og kigger mig i øjnene, medens hun fortsat gnider stille på min pik, men lidt efter bukkede hun sig helt ned over mig, og lader mit glinsende pikhoved gnide mod sine fugtige læber.

Lidt efter kan jeg mærke hvordan hun langsomt lader min pik forsvinde ind i sin våde mund. Hendes tunge bryster under kitlens tynde stof ligger hen over mine lår, og jeg har frit udsyn ned til de store runde kloder, mens hun slikker på min spændte pik. Hun lader langsomt hele min pik forsvinde ind i sin varme mund.

Hvis jeg havde tabt noget af min ophidselse da jeg væltede kasserne, og min moster opdagede mig, kom den nu tilbage med dobbelt kraft. Bløde, varme læber kørte langsomt op og ned omkring min dunkende pik, og bløde bryster blev presset mod mine lår. Mine få erfaringer med lidt nervøst kæleri med et par jævnaldrende piger blegnede totalt i forhold til min mosters direkte og liderlige fremfærd.

Jeg var allerede mere end klar til at aflevere min sperm, og da min moster pludselig lod en våd finger glide lidt ned omkring mit stramme røvhul, kunne jeg ikke holde min udløsning tilbage. Jeg følte for første gang min pik sprøjte i munden på en kvinde. Jeg følte at hele min krop rystede længe efter, men inden jeg rigtig var kommet til mig selv, kunne jeg mærke, at min moster sad uroligt ved siden af mig.

Hun havde stukket en hånd ind under sin kittel, og var nu i gang med at gnide sig selv i kussen. Med den anden hånd knappede hun de to øverste knapper i kitlen op.

Så rakte hun ud efter min hånd, og førte den ned i kitlens udskæringen. Mærk hvor store de er. Jeg lod min hånd glide ned i udskæringen, og fandt ned omkring hendes store bløde kæmpepatter. Jeg havde indtil da kun gramset lidt på nogle små faste ungpigebryster. Det her var noget helt andet. Jeg var vild med at føle på hendes bløde kæmpebryster. Jeg æltede og krammede mosters patter, og gned og nulrede hendes stive brystvorter. Jeg kunne høre at hun begyndte at trække vejret hurtigere, ligesom jeg havde hørt hende gøre mens hun gned sin kusse ude på toilettet.

Jeg ved jo du er vild med dem. Jeg så godt hvordan du kiggede på dem i morges". Jeg blev helt rød i hovedet, men fortsatte med at kramme hendes patter. De våde lyde fra mosters hånd i kussen, og fornemmelsen af at ælte rundt med hendes overvældende bryster fik det igen til at rykke i min pik.

Den var stadig halvstiv efter den første udløsning i hendes mund, og nu voksede den til fuld størrelse. Pludselig mærker jeg hendes hånd der tager et fast greb om min pik, og jeg ser hvordan moster løfter sit ene ben hen over mig, og samtidig løfter op i kitlen, så hendes store våde skamlæber bliver synlige midt i den mørke hårpragt imellem hendes spredte lår.

Nu sidder hun på knæ, med skrævende ben hen over mig, og med sin store lyserøde, gabende kusse lige over mit pikhoved. Hun holder stadig min pik i et fast greb. Vil du prøve at mærke min lille varme grotte med din store stive drengepik? Jeg kigger ned, og ser forundret hvordan min pik langsomt forsvinder op i min mosters store, behårede kusse, der glinser af hendes safter.

Hun lader min pik forsvinde helt op i sin kusse, og udstøder et lille suk, da jeg er helt i bund. Jeg har aldrig oplevet noget så dejligt. Det giver et par voldsomme ryk i min pik, da jeg mærker den overvældende varme i kussen, og jeg ligger bare helt stille uden at trække vejret. Jeg er helt overvældet af følelsen.

Det hér er bare langt ud over mine vildeste fantasier. Jeg kan mærke hvordan min pik er begravet helt dybt inde i hendes varme underliv, og hvordan hun ganske langsomt begynder at massere min pik med kussemusklerne. Jeg ligger bare helt stille og nyder det vildeste øjeblik i mit liv. Det her er noget helt andet end at ligge og onanere under dynen med et af min fars frække mandeblade.

Varmen fra min mosters våde kusse og følelsen af de bløde skedevægge omkring min pik får mig til at presse mit underliv hårdt op mod hendes kusse. Hun fortsætter sin langsomme massage af min pik med sit underliv. Først sidder hun helt stille med kroppen, og lader kun skedemusklerne arbejde omkring min pik, men efterhånden begynder hele hendes store krop at bevæger sig i bløde bevægelser, mens hendes kusse laver små smaskelyde omkring min pik.

Jeg ænser ikke længere melsækkene jeg ligger på, eller de væltede kasser. Jeg ligger bare og nyder udsigten til de store bryster, der gider sig mod kitlens tynde stof, medens min pik er omsluttet af en varm kusse, og bløde lår og baller omslutter hele mit underliv.

Moster stopper sine bevægelser et øjeblik, og sider stille med min pik oppe i sig. Hun kigger mig i øjnene, og spørger: Jeg skal nok være forsigtig med dig, og indtil videre har du gjort alting perfekt. Jeg føler at min pik bliver masseret af hendes kusse, og jeg lægger mig helt tilbage, med lukkede øjne, og nyder hendes udnyttelse af min pik. Pludselig stopper hun sine bevægelser og ser på mig. Hun holder mit blik fast, mens hun slikker sig om munden, og langsomt løfter sig op, så min pik glider ud af hendes kusse.

Jeg er bange for at det hele pludselig er forbi nu, og rejser mig lidt nervøst op på albuerne. Men det er heldigvis ikke forbi endnu. Jeg kan se hvordan min moster sidder og gnider rundt i sin våde kusse med den ene hånd, mens hun med den anden rækker ned imellem sine ben, og griber fat om min stive pik, der er glinsende våd af hendes kussesafter.

Har du lyst til at prøve det? Jeg kan næsten ikke tro mine egne ører. Jeg er ikke i tvivl. Min moster spørger mig om jeg har lyst til at få min pik op i hendes røvhul! Jeg er både chokeret, og vildt ophidset over tanken om at få min pik ind i hendes forbudte hul.

Jeg har svært ved at finde ud af at svare, men skubber mig bare lidt op mod hendes hånd, der stadig har et fast tag omkring min pik. Jeg tror min moster forstod mit signal, for med en fast hånd om min pik, fører hun mit våde pikhoved ind imellem sine store bløde baller, op mod sit lille stramme røvhul. Forsigtigt skubber hun hele sin store frodige krop lidt bagud, og lader min spændte pik glide ind mellem sine bløde baller.

Min pik bliver presset imod hendes våde røvhul, og langsomt føler jeg hvordan mit pikhoved glider ind i det lille stramme hul. Hun holder små pauser hvor hun spænder og slapper i ringmusklen, men stille og roligt lader hun sin røv arbejde sig ned over mig, så hele mit pikhoved til sidst er inde i hendes stramme røv. Jeg er helt væk i nydelse. Det her er det frækkeste jeg nogensinde har oplevet. Hendes røvhul er både blødt og stramt og dejlig vådt af hendes rigelige kussesafter.

Hun lader sig synke længere og længere ned over min pik, så jeg til sidst er helt begravet i hendes stramme hul.

Nu sidder hun helt stille, med røven omkring min pik. Hun knapper sin kittel helt op, så hendes store bløde bryster vælter ud i hovedet på mig. Hun griber igen min hånd, og denne gang fører hun den ned til sin behårede kusse, der er helt våd af hendes kussesafter.

Hun gnider langsomt og nydende min hånd rundt i sin våde kusse, og presser den hårdt ind mod sin store klit, der stritter ud imellem de lyserøde skamlæber. Jeg bruger min frie hånd til at kramme hendes gyngende bryster, og mærker hendes store mørke brystvorte begynder at vokse imellem mine ivrige fingre. Det er han hver dag. Hun har et navn for ham og hende: Hun banker sig på indersiden af hånden med avisen, før hun lægger den fra sig. Som om noget inden i hende siger: Du kan bare komme an.

Hun morer sig med at tænke på, at det er bagsiden af hans ejendom, hun ser. Ikke den pæne facade ud til gaden. Hun sætter kaffe over og vender sig igen mod gården. Hans lille altan, hvor han altid ryger, når hans kone ikke er hjemme, er tilplantet, men planterne er lave og skygger ikke for udsigten. Nu kommer han til syne bag gardinet.

Hun kigger på uret. Okay, hans kone er taget på arbejde. Regelmæssig kone, regelmæssigt arbejde, regelmæssig fyr. Og nu kommer han ud på altanen, hendes forudsigelige bagsidemand, splitternøgen og med en smøg i munden.

Bliver stående i opholdet mellem planterne, så hun ikke går glip af så meget som en centimeter af hans betydelige fysiognomi. Kaffen begynder at gurgle, og de hilser på hinanden fra hver sin side af baggården, som de altid gør: Det her foregår ikke.

Hun slipper kontakten, kortvarigt, indimellem, åbner køleskabet, tager smør ud, skærer brød, drikker et glas vand. Indimellem får han sit blik: Hendes bevægelser er langsomme i dag. Varmen gør hende langsom og tung og slap og dvask. Den åbner hendes porer mod verden.

Og han står der, som han altid gør om sommeren, og ryger en smøg i sit adamskostume, alting i skønneste orden. Om vinteren ændres hans rutiner. Så optræder han bag vinduesglasset og stiller sig op på en kasse, så han er sikker på, at hun får hele hans vidunderlige storhed med. Selv ændrer hun ikke sine rutiner i denne uforanderlige lejlighed. Hun optræder hver morgen i køkkenet iført trusser og bh, om det er sommer eller vinter.

Hun hælder kaffe op, puster til den og skotter til ham. Han kigger ufravendt på hende som altid; han har næsten røget færdig og rettet sig op. Hans pik er stadig slatten, men den rører på sig, som om den samlede sig sammen til noget stort. Hun nipper til kaffen og sætter koppen fra sig, så hun kan komme til at løsne bh'en. Hun tager den langsomt af, som om selve det at tage den af var luksuriøs nydelse. Det er noget, de begge forventer, langsomheden. De har øjenkontakt, mens hun hægter den af og læner sig forover, som om hun strakte sig ud mod ham og bød sig til.

Så graciøst som muligt kommer hun fri af den og holder den foran sine bryster, som for at vise, at dette gør hende lidt forlegen, lidt genert. Nu kan hun se, at hans pik er hård og på vej op, og mens hun lader bh'en, langsomt, langsomt, kravle ned ad maven, kravler hans pik den anden vej. Hans mave er dækket af pik, hendes af denne fine film af sved. Hun smider bh'en på gulvet. Han kan ikke være gammel med så megen saft og kraft i lemmet, tænker hun kælent og vender sig fra side til side, så han kan beundre hende og hendes bryster fra alle vinkler.

Pæn krop, vidunderligt nøgent ansigt med sorte øjne, hvis mindste glimt og vink hun fanger, selv på denne afstand.

De borer sig ind i hende tværs gennem baggårdens flimrende morgenlys. Hans hånd glider op og ned ad pikken, mens han stirrer på hende, der nu vender sig om, så han kan se hendes flotte, brune ryg. Hun vender front mod ham igen, strutter og smiler, bruger alle de stripperklicheer, hun kender: Kærtegner sin krop, ælter sine bryster, kaster hovedet tilbage i nydelse, nydelse, ja, hun elsker det her.

Hun elsker, at han elsker at kigge på hende, og mærker noget, der ligner skuffelse, da han bukker sig sammen om sig selv og gøder sine blomster med udsondringen. Det er bare noget, hun siger, når hun er sur og skuffet.

Hun bliver altid lidt sur og skuffet bagefter. Nedladende er godt, når man er lidt sur og skuffet. Hun nyder det, mens det står på, men er sur og skuffet bagefter. Hun er ikke lavet til at gøre som han. Hun er tværtimod biologisk prædestineret til at spidde sig på denne mand. Derfor fører planlagt sex til mere sex. Men det er ikke hans game. Han vil kun have sin pik beundret, og det er hermed gjort.

Hun vil også beundres, og det er hermed også gjort. Det er bare ikke nok. Han er væk nu. Han har fået det, han kom for, og hun er sur og skuffet. Hun putter mælk og to sukkerknalder i kaffen.

Det plejer at hjælpe. Sukker jager surhed væk. Hun tager en tredje. De har opført denne forestilling en hel vinter, et helt forår, og nu, hvor sommeren snart er forbi, gør de det stadig.

Hun har skam mødt ham i nabobutikkerne mange gange. Inde hos kineserne, nede i kiosken, inde hos grøntsagsaraberen, hvor hun gjorde et stort nummer ud af at beføle auberginerne, mens hun skottede til ham ud ad øjenkrogen og forgæves forsøgte at gøre sig forståelig på kropssprog: Lad mig røre ved den denne gang; lad mig sætte mig på den.

Men han tog bare et glas med karrypasta ned fra hylden og gik hen til kassen og betalte. Og drev hende igen til vanvid. Hun er med på den med at ikke-se hinanden, men derfor kan man jo godt føre en slags samtale på helt almindeligt kropssprog. Hun vender sig irriteret fra køkkenvinduet og går ind og får tøj på.

Ud af hovedet med ham. Der er ting, der skal gøres. Hun skal faktisk købe auberginer nu og se at komme til Tisvilde. Bitten og Thea vil lave persisk auberginesalat i sommerhuset, og hun skal levere sine bedste Vesterbroingredienser og dermed gøre deres tøseaften til en kulinarisk uforglemmelig oplevelse. Snart står hun med weekendtasken og en kæmpepose fuld af kæmpeauberginer ved det store, forgrenede vejkryds ved Bellahøj.

Det er alt for besværligt at komme til Tisvilde med tog, og bil har hun ingen af, så her står hun igen med tommelfingeren fremme. Det er altid mænd, der tager hende op, og de vil alle sammen knalde. Når de bliver ubehagelige, og det er kun sket et par enkelte gange, har hun et par tricks og en effektiv lille tingest i tasken. Det er lettest om sommeren, især i shorts — silende regn er det værste. De vil ikke have deres bil til at lugte af våd hund, og de gider ikke kæmpe med alt det regntøj.

Men solen skinner i dag, hun sveder og hendes ben er flotte og brune. Hun har knap nok stukket tommelfingeren ud, før en sort Golf standser. Hun når at sætte sig ind, inden hun genkender ham. Og ja, så heldig kan man være — efter en lang, lang vinter; omsider.

GRATIS PORNO MED GAMLE DAMER REAL ESCORT SEX

Moden massage massage escort frederikshavn